Prodajni programi
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,page-parent,multiple-domain-www-petekribnica-si,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

VSE ZA ŠOLO

Vas zanima kvalitetna šolska oprema? Naši izdelki so narejeni v veliki večini iz bukovega lesa in so primerno zaščiteni z certificiranimi premazi. Nudimo vam:

  • Stole
  • Mize
  • Predalnike, zaboje

ZABOJI ALI PREDALI ZA SHRANJEVANJE

Zaboje iz masivnega lesa izdelujemo z tehniko rogličenja ali moznične vezi. Rogličasti spoji so veliki 6 ali 10 mm in dajejo zaboju unikaten rustičen izgled ter neprimerljivo trdnost spoja. Vsi zaboji so obdelani z primernimi premazi, lahko pa jih obdelamo z premazom po želji stranke. Posebni dodatki omogočajo zaboju večjo mobilnost (kolesa) ali pa npr. vpogled v vsebino brez da bi zaboj fizično odprli (okence z pelxi steklom).

VSE ZA KUHINJO

Izdelujemo različne izdelke iz različnih vrst lesa (bukev, hrast, oreh, jesen, češnja):

  • Deske za rezanje (različne oblike)
  • Pladnje za serviranje
  • Žlice za vsakodnevno uporabo v vaši kuhinji

 

Izdelki so zaščiteni z različnimi certificiranimi premazi (olja)

VINSKI KOTIČEK

Izdelujemo vinske police za vitrine in hladilne omare. Za zahtevnejše okuse pa izdelujemo stojala za buteljke z ornamenti iz različnih kovin.

OSTALO

Med ostalimi izdelki vam predsavljamo otroški stol “FROC”, ki je 2012 prejel prvo nagrado na sejmu “Ambienta”. Stol je pratako medijsko prisoten na televiziji, saj je bil istega leta predstavljen v oddaji “pogledi slovenije” na nacionalni televiziji. Od takrat stolu priljubljenost le še narašča, tako na Slovenskem trgu, kot v tujini.