ŠOLSKI PROGRAM
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,page-child,parent-pageid-15766,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

ŠOLSKI PROGRAM

STOLI

Izdelujemo lesene šolske stole. Stol je izdelan iz bukovega masivnega lesa in bukove večslojne plošče. Stol je zaščiten z različnimi laki po želji kupca, ki dajejo lep izgled in ne škodujejo zdravju. Tehnološka obdelava in izbor kvalitetnega materiala dajejo stolu stabilnost in udobnost. Prav zaradi tega so stoli primerni različni starosti otrok. Višine stolov so od 20 do 46 cm.

ZABOJI IN PREDALI

Kot večino izdelkov, tudi zaboje izdelujemo iz bukovega lesa, javorja, smreke in hrasta. Nudimo zaboje različnih dimenzij, pravtako pa jih pripravimo tudi po naročilu. Najbolj pogosti zaboji serijske proizvodnje so nakladalni. To pomeni da jih je moč enostavno naložiti enega na drugega in tako tvorijo stabilno celoto.

Naše zaboje plemeniti izredna kvaliteta, saj jih izdelujemo z rogličenjem, kjer so rogli veliki 6 mm ali 10 mm. Izdelujemo tudi zaboje z mozničeno vezjo.

Vsak zaboj je končno obdelan z zaščitnim sredstvom (lak, akrilni lak, vodni lak lahko pa je tudi lužen).

Dodatki ki jih ponujamo v naši izvedbi so:

  • Pleksi steklo
  • Različne vrste ročajev
  • Filc na dnu zaboja
  • Koleščka na zabojih, uporablja se jih predvsem na večjih zabojih
  • Pokrov

Naši zaboji se uporabljajo za shranjevanje didaktičnih pripomočkov v vrtcih in šolah, ali pa za vsesplošno shranjevanje raznih malih ali velikih predmetov.

MIZE

Izdelujemo različne mize tako po obliki kot po višini. Izdelane iz masivnega bukovega lesa, ki je zaščiten z različnimi laki po želji kupca, in dajejo lep izgled ter niso škodljivi za zdravje. Površina mize je iz obeh strani zaščitena z ultrapasom, robovi mize so zaobljeni.