ZABOJI IN PREDALI ZA SHRANJEVANJE
16764
page-template-default,page,page-id-16764,page-child,parent-pageid-15766,multiple-domain-www-petekribnica-si,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

ZABOJI IN PREDALI ZA SHRANJEVANJE

ZABOJI

Zaboje izdelujemo iz bukovega lesajavorjasmreke in hrasta. Nudimo zaboje različnih dimenzij, pravtako pa jih pripravimo tudi po naročilu. Najbolj pogosti zaboji serijske proizvodnje so nakladalni. To pomeni da jih je moč enostavno naložiti enega na drugega in tako tvorijo stabilno celoto.

Naše zaboje plemeniti izredna kvaliteta, saj jih izdelujemo z rogličenjem, kjer so rogli veliki 6 mm ali 10 mm. Izdelujemo tudi zaboje z mozničeno vezjo.

Vsak zaboj je končno obdelan z zaščitnim sredstvom (lak, akrilni lak, vodni lak lahko pa je tudi lužen).

Dodatki ki jih ponujamo v naši izvedbi so:

  • Pleksi steklo
  • Različne vrste ročajev
  • Filc na dnu zaboja
  • Koleščka na zabojih, uporablja se jih predvsem na večjih zabojih
  • Pokrov

Naši zaboji se uporabljajo za shranjevanje didaktičnih pripomočkov v vrtcih in šolah, ali pa za vsesplošno shranjevanje raznih malih ali velikih predmetov.

ZABOJI Z OKENCOM

Izdelujemo tudi zaboje z okencem iz pleksi stekla, ki omogoča vpogled v vsebino zaboja, brez da bi ga pri tem premikali. Ta tip zaboja je požel veliko uspeha v izobraževalnih ustanovah, predvsem v vrtcih in osnovnih šolah.

BARVNI ZABOJI

Kot posebnost lahko zaboje pripravimo v vaši izbrani barvi. Seveda je les najlepši v svoji naravni barvi, a sem ter tja je potrebno prostor začiniti tudi z barvami. Na voljo so osnovne barve zelena, rdeča, modra, rumena in vijolična, za posebne barve zabojev pa nam lahko pošljete povpraševanje.