ŠOLSKI PROGRAM
Podjetje za proizvodnja lesenih zabojev in ostalih lesenih izdelkov.
Leseni zaboji, leseni pladnji, leseni izdelki, otroški stol, lesene žlice
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,page-child,parent-pageid-15766,multiple-domain-www-petekribnica-si,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

ŠOLSKI PROGRAM

STOLI

Izdelujemo lesene šolske stole. Stol je izdelan iz bukovega masivnega lesa in bukove večslojne plošče. Stol je zaščiten z različnimi laki po želji kupca, ki dajejo lep izgled in ne škodujejo zdravju. Tehnološka obdelava in izbor kvalitetnega materiala dajejo stolu stabilnost in udobnost. Prav zaradi tega so stoli primerni različni starosti otrok. Višine stolov so od 20 do 46 cm.

ZABOJI IN PREDALI

Zaboje izdelujemo iz lesa bukvejavorjasmreke in hrasta. Nudimo zaboje različnih dimenzij, prav tako pa jih pripravimo tudi po naročilu.

Naše zaboje plemeniti izredna kvaliteta, saj jih izdelujemo z rogljičeno vezjo, kjer so rogli dimenzije 6 mm ali 10 mm. Izdelujemo tudi zaboje z mozničeno vezjo.

Vsak zaboj je končno obdelan z različnimi laki po želji kupca, ki daje lep izgled in ne škoduje zdravju.

Dodatki, ki jih ponujamo v naši izvedbi so:

  • Pleksi steklo
  • Različne vrste ročajev
  • Filc na dnu zaboja
  • Koleščka na zabojih, uporablja se jih predvsem na večjih zabojih
  • Pokrov

Naši zaboji se uporabljajo za shranjevanje didaktičnih pripomočkov v vrtcih in šolah, ali pa za vsesplošno shranjevanje raznih malih ali velikih predmetov.